Beoordelingen 

336 commentaren van in totaal 336 beoordelingen
Service
Dhr. J. Duits
14-06-2019
10

Goed en vriendelijk personeel

Service
Simone Pauelsen (Maarheeze)
12-06-2019
9

Vriendelijke verkoper, goede sfeer, leuke zomerdeal, mooi inruilbedrag en... Een heel leuke nieuwe auto!

Service
Jan Doensen (Nederweert)
24-05-2019
9

Toyota dealer Geelen is een uitstekende dealer, je wordt er zeer vakkundig geholpen en ze zijn vriendelijk aan de balie, ze denken ook mee over evt aankomende reparaties.De toyota zelf was er ook blij mee, er was een duidelijk verschil merkbaar na de grote beurt waarbij de remmen extra zijn nagekeken op mijn verzoek.

Service
aben (roermond)
22-05-2019
9

Vriendelijk altijd zoekend voor een oplossing en komen na wat ze zeggen

Service
John (Ulestraten)
22-05-2019
10

Een top bedrijf, waar alles klopt. Vriendelijk, accuraat en alles gebeurd zoals afgesproken. Gewoon een van de beste dealers van het land en zeker van Limburg.

Service
Hans Haanstra
16-05-2019
10

Correct, behulpzaam, vriendelijk, deskundig.

Service
Mevr van Essen
16-05-2019
10

Zeer goede service en persoonlijke benadering.

Service
Bill Kamphuis (Enschede)
08-05-2019
10

Uitstekend geholpen en voortvarend meegedacht.

Service
Nelly Koenen
03-05-2019
10

Vriendelijk en aardig.

Service
Van Gelderen (Nederweert)
24-04-2019
9

Uiterst correcte, eerlijke en enthousiaste benadering van mensen en deskundig advies.

Service
M. Peerbooms (Weert)
24-04-2019
9

Ben klant vanaf 1996 en altijd correct behandeld en tevreden geweest.

Service
Leo Kursten (Nederweert)
24-04-2019
10

Klantgericht luisteren, vriendelijkheid en duidelijkheid. In de koffiecorner al wachtend of werkend met wifi!

Service
Rene Michiels (Someren eind)
24-04-2019
9

Zoals ik in mijn vorige antwoorden heb omdchreven

Service
Colbers Wiel (Leudal (Haelen))
18-04-2019
10

A. Omdat ik aan de balie goed en vriendelijk wordt ontvangen en te woord wordt gestaan.
B. Omdat ik bij de aankoop van een nieuwe auto deskundig wordt geadviseerd en een prima uitleg mocht ontvangen.
C. Heel fijne duidelijke uitleg van de monteur over het onderhoud dat werd uitgevoerd.

Service
Dhr. G.P Berkenhamer (Weert)
18-04-2019
9

Goede service, vriendelijk personeel. Klein nadeel is dat zaterdag'smorgens geen werkplaats open is, had ik bij vorige dealer wel voor zeer kleine dingen te verhelpen. Maar over klantvriendelijkheid geen klagen gewoon top.

Service
Piet Neijssen (Budel)
09-04-2019
9

Goed tevreden.

Service
jan migchels (maarheeze)
09-04-2019
9

Goede ervaring mee.

Service
Henk van Trigt (Weert)
08-04-2019
10

Professionele, ter zake kundige en bovenal zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Service
Cor Koks
13-03-2019
9

Goede service.

Service
Dhr. van der Heyden. (-)
14-02-2019
10

Ik kan eigenlijk geen negatieve dingen vertellen over Toyota Geelen, zijn er sinds een jaar klant.Wij zijn er goed en vriendelijk behandeld.

Service
T Kneepkens (Nederweert)
14-02-2019
10

Kundig, komt afspraken keurig na.

Service
men.nies (weert)
03-02-2019
8

wij zijn al +14jaar klant en zeer tevreden.

Service
Dhr. René Munnecom (Neeritter)
01-02-2019
10

Bij garagebedrijf Geelen worden de gemaakte afspraken nagekomen. Je kunt er eventueel wachten in een heel erg nette ruimte, bij een heerlijk kopje koffie. ( In mijn geval waren er dat 2 ). Verder geeft dit bedrijf een heel erg nette indruk, en waar je geholpen wordt door vriendelijke mensen. Ik vind dit bedrijf een aanrader.

Service
P.j.looijmans (Budel Schoot)
01-02-2019
9

Alles naar wens afgewerkt

Service
K.M. Kraaijeveld (Leveroy)
09-01-2019
10

Een autobedrijf die weet wat nodig is om een tevreden klant te krijgen en te behouden. Prijsstelling is goed voor het gene wat de technisch kundige monteurs uitvoeren aan mijn auto. Ga zeker weer naar Toyota Geelen en raad al mijn vrienden, kennissen en familie daar een auto te kopen en te onderhouden.

Service
M.Moris (Weert)
04-01-2019
9

Je word steeds ontvangen met een kop koffie, om daarna heel relext verder te kunnen gaan met het bezoek.

Service
Dhr. J.Kramers (Weert)
04-01-2019
10

attente zorg voor de auto, technisch goede service

Service
dhr anton koststaal (helden)
03-01-2019
8

Zeer vriendelijke ontvangst.

Service
Dhr. N. Schlüter (Sittard)
21-12-2018
10

Mijn ervaring met Toyota Geelen Weert begon eind 2015, toen ik besloot om, naast drie andere Toyota dealers, ook bij Geelen Weert te informeren naar de mogelijkheid van aanschaf van een Auris TS Hybrid met inruil van mijn Avensis D4D. Bij dit garagebedrijf kreeg ik het beste gevoel en de gunstigste offerte. Ik kocht er mijn Auris en bleef er de komende jaren komen voor het reguliere onderhoud. Een enkele keer ben ik terug geweest voor een garantie aangelegenheid. Dat en het onderhoud heeft Garagebedrijf Geelen keurig en juist met grote deskundigheid voor mij uitgevoerd. Op hun service kan ik tot op heden niets aanmerken en laat daarom graag het onderhoud aan mijn Auris aan hen over. Ik ben zeer tevreden over dit familiebedrijf en kan het daarom alleen maar aanbevelen.

Service
Jac Schreurs (Weert)
19-12-2018
10

Een dealer waar je je thuis voelt. Vriendelijk, eerlijk, altijd klaar voor een praatje. Blijven gewoon.

Service
rob Kunnen (Weert)
14-12-2018
9

duidelijk, eerlijk, geven advies waar ik wat aan heb (wat mij wat opleverd) en komen gewoon afspraken na

Verkoop
Trudie Kissen (Budel-Schoot)
13-12-2018
10

Omdat daar service en klantvriendelijkheid nog echt op nummer 1 staat. Super snelle service. Heel veel moeite gedaan om mijn auto voor mijn verjaardag geleverd te krijgen. Bij aflevering een heerlijke doos bonbons krijgen en als klap op de vuurpijl een prachtige bos bloemen krijgen op je 50ste verjaardag. Top service, vriendelijk, behulpzaam en daar voel je je echt koning als klant.

Service
W.A. Op den Buijsch (Weert)
23-11-2018
9

Klantvriendelijk ,professioneel en doelgericht. Is in het verleden wel eens anders geweest. Maar dat lag aan een persoon en die is gelukkig weg.

Service
Dhr van Haaren
09-11-2018
10

Nette en vriendelijke mensen. Goede service en altijd behulpzaam.

Service
Martin Weling (Sint Odilienberg )
02-11-2018
10

Zeer klant vriendelijk, hebben ons naar de binnenstad gebracht en weer opgehaald toen de prius klaar was. Met vooraf koffie.

Service
Bloem (Panheel)
02-11-2018
8

Zeer tevreden en conform afspraak

Service
Jos Kuipers (Budel.)
29-10-2018
9

Zeer goede service en duidelijk in uitleg. Ook de herinnering zeer correct. Vriendelijk personeel en goede uitleg ook wat betreft de kosten.

Service
De Heer Dré (A.P.M.) Dekkers (Panningen, Peel en Maas)
17-10-2018
8

Ik ben een tevreden klant die zich thuis voelt bij toyota.

Service
Jac Schreurs (Weert)
11-10-2018
10

De baliemedewerker/ster staan altijd voor je klaar. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zo ook de monteurs. Altijd bereid om je te helpen ook al is het maar een kleinigheidje. Verkopers hebben tijd voor je. Voelt je hier welkom.

Service
Mevr.Saanen
25-09-2018
10

Staan altijd klaar of je nu een afspraak hebt of niet dat maakt niet uit.

Verkoop
Ruud (Weert )
19-09-2018
10

Perfecte begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe auto.

Service
Arno Meulendijks (Weert)
05-09-2018
10

Uitstekende service en vakmanschap

Verkoop
Ton van Houten
29-08-2018
10

Prettig en correct in omgang met betrekking tot levering van onze nieuwe auto.Hartelijk dank hier voor.

Service
Helmy Ariaens (Weert)
17-08-2018
10

Auto deed niets meer. Ik belde naar de dealer en binnen 10 min stond hij bij mij aan de deur. Kabels aangesloten, even wat kilometers gemaakt en naar garage gereden. Auto nagemeten, accu leeg. Nieuwe accu erin. Dit alles in minder dan 1 uur.

Service
H Ritzen
13-08-2018
9

Prima garage met vriendelijk personeel

Service
ley van de Kruijs (Stramproy)
08-08-2018
8

Correct bedrijf.

Service
M (Weert)
08-08-2018
8

service geweldig, prijs navenant

Service
Corey Oelers (Echt-Susteren)
02-08-2018
10

Uitstekende service, geen lange wachttijden, afspraken worden nageleefd en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Dhr. Linders (Weert)
19-07-2018
10

Vriendelijke en deskundige baliemedewerkers, nemen rustig de tijd voor je om uitleg te geven inzake reparatie of onderhoud.

Verkoop
Dhr. Driessen (Nederweert)
18-07-2018
9

Prima communicatie. Afspraken worden stipt nagekomen

Service
Bram (Weert)
18-07-2018
10

Fijne persoonlijke garage, goede prijs, goede service!

Verkoop
M.Janssen (Weert)
18-07-2018
10

Goede service en kundig personeel

Service
Jan van den Goor (Weert)
11-07-2018
7

Op enkele punten is m.i. wat verbetering mogelijk.

Service
H. Franssen
09-07-2018
10

Dit bedrijf levert nog echte Service met een hoofdletter S. Daarnaast grote kennis en ervaring van hun vak, zeer vriendelijk personeel en niet verkopen door een glad verkooppraatje maar door meedenken en inleven in de behoefte van de klant. Ze verdienen een dikke 10!

Service
wiel moris (nederweert)
27-06-2018
10

zijn altijd vriendelijk en de afspraak die gemaakt is komen ze ook na.

Verkoop
Fcw Schroijen (Someren eind)
20-06-2018
8

Zeer vriendelijk en duidelijk

Service
Dhr. H. Vermeulen (Nederweert)
14-06-2018
9

Correct in alle opzichten

Service
H.Rutten (Heythuysen)
13-06-2018
8

Het was de eerste service beurt bij deze dealer

Service
Fam van letht
05-06-2018
9

Zij zijn er vriendelijk, komen de afspraken na en geven service.

Service
Rob Kunnen (weert)
17-05-2018
9

correct bedrijf wat meedenkt over de kosten en vriendelijke monteurs die graag en goed uitleg geven

Service
Ruud Greijmans (Ell)
16-05-2018
8

Het was ons eerste bezoek aan Toyota Geelen. Het bedrijf komt netjes en klantvriendelijk over

Service
Waterreus
09-05-2018
10

Vriendelijk, vakbekwaam en doen wat ze beloven, zeer betrouwbaar

Service
Duinkerke
09-05-2018
10

Prima klantcontact. Duidelijk in verwachtingen tav. (toekomstig) onderhoud en de prijs daarvan.

Service
Wim Opden Buijsch (Weert)
07-05-2018
8

Zeer professioneel en best klantvriendelijk. Wat men van een garage mag verwachten.

Service
John Caris (Nederweert)
04-05-2018
9

Garage en werkplaats zien er verzorgd uit en personeel staan altijd vriendelijk te woord.Zo nodig zijn ze altijd bereid om samen te kijken naar de beste oplossing.

Service
Familie Hulsebos
02-05-2018
10

We zijn altijd tevreden, vriendelijke behandeling en reparaties/onderhoud worden netjes uitgevoerd

Service
Dhr. HCF.Klingestijn (Weert)
02-05-2018
10

al jaren (> 20jaar) bij Garagebedrijf Geelen Weert BV in onderhoud en steeds weer een nieuwe Toyota gekocht

Verkoop
Jacques Ronckers (Baexem.)
25-04-2018
9

Eerste Toyota gekocht in september 1990 bij Toyota Geelen Weert, prima bevallen goed en eerlijk advies.Zijn zeer tevreden over zowel verkoop als onderhoud in de garage bij Geelen in Weert.

Service
Hans Smallenbroek
25-04-2018
10

Zeer snelle en goede service, zeer behulpzaam en vriendelijke medewerkers.

Service
Toon Vissers (Weert)
05-04-2018
9

Garagebedrijf Geelen geeft uitstekende service, zowel onderhouds-technisch als op interpersoonlijk vlak. De beurten worden uitstekend voorbereid, in herinnering gebracht en nagekomen. Er zijn nooit problemen met de Prius, vooral dank zij de kwalitatief hoogstaande en precieze onderhoudsbeurten.

Service
cor michiels (someren)
29-03-2018
9

altijd vriendelijke medewerkers en korrecte afspraken en eerlijke voorlichting.

Service
JJH Corsten (Stramproy)
28-03-2018
8

correcte en deskundige behandeling

Service
Jan Migchels (Cranendonck)
21-03-2018
8

De garage is niet te verbeteren. Ik zou niet weten wat. Gratis werkzaamheden verrichten is natuurlijk geen optie

Service
Dhr. Cuypers (Nederweert)
21-03-2018
9

alles oke en vriendelijk

Service
Truus Driessens van Buggenum (6097 DC Heel.)
21-03-2018
8

Aardig en goed.

Service
Dhr. J. Cuijpers (Nederweert)
14-03-2018
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Peter van Geleuken (Weert)
07-03-2018
8

ben over het algemeen zeer tevreden over garagebedrijf Geelen

Service
Piet Neijssen. (Budel)
07-03-2018
10

Alle afdelingen gewoon goed. Zeer tevreden.

Service
Janssen W
28-02-2018
9

Zeer klantvriendelijk

Service
Ton Verdonschot (Nederweert)
14-02-2018
10

Gemakkelijk en klantgerichte houding, waar de kwaliteit van reparartie en dienstverlening als betrouwbaar wordt ervaren

Service
Gielissen (Weert)
24-01-2018
9

Omdat we altijd vriendelijk en naar tevredenheid behandeld worden .

Service
Piet Looijmans (Budel-Schoot)
17-01-2018
9

We zijn al 13 jaar klant. Er is nog nooit een klacht geweest.We hebben veel vertrouwen van dit garagebedrijf,en worden altijd vriendelijk behandeld.Ook de auto bevalt ons tot heden super.

Service
Jaco Seerden (Valkenswaard)
10-01-2018
10

Kleinschalige en vriendelijke dealer die je nog het gevoel geeft dat je klant van vlees en bloed bent i.p.v. een nummer.

Service
Bart Van Ganzewinkel (Nederweert)
05-01-2018
10

Gedurende de afgelopen 25 jaar heb ik bij Garagebedrijf Geelen Weert B.V. tot volle tevredenheid de nodige service, klantvriendelijkheid en deskundigheid mogen ervaren.

Service
Theo koolen (Ell)
03-01-2018
9

Ze zijn gewoon vriendelijk; behulpzaam en technizch zeer goed

Service
Ruud Kovac (Weert)
02-01-2018
8

DE HEER krijgt nog steeds een 10, de meester een 9. Garagebedrijf Geelen Weert een vette 8.

Service
Anoniem
27-12-2017
8

is goed

Service
Anoniem
18-12-2017
9

Vriendelijk, kundig,

Service
Jac Leduc (Heel)
13-12-2017
10

Jaarlijkse onderhoudsbeurt uitstekend verlopen. Herinnering dag van te voren gekregen. prijsopgave was correct. vriendelijk personeel receptie en werkplaats. Goede uitleg over de verrichte werkzaamheden

Service
MTJ Raijmakers (Lierop)
13-12-2017
10

Het is een nette garage welke eenvoudig is ingericht. Al die luxe die je soms ziet moet allemaal door de klant betaald worden. Ik zie bij hun een eenvoudig ingericht bedrijf met een goede werkplaats. En goed personeel.

Service
Kaelen PHG (Stramproy)
07-12-2017
9

Altijd vlug geholpen en kundige monteurs

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Een hoger cijfer geven is niet mogelijk

Service
Anoniem
29-11-2017
10

zij zorgen dat onze auto tip top in conditie blijft, geen moeite teveel.

Service
Johan Ubaghs (Weert)
29-11-2017
10

prima service, altijd correct, duidelijk, betrouwbaar en deskundig.

Service
Anoniem
15-11-2017
8

Goede uitleg vriendelijk, ter zake kundig en goede prijzen

Service
Dhr E.van haaren
08-11-2017
10

Erg prettig personeel en zeer klantvriendelijk. Fijn bedrijf en vertrouwd om de auto in onderhoud te hebben.

Service
A.J.D.Willems (Weert)
01-11-2017
8

Prima service, vriendelijkheid en vertrouwen! Wel jammer dat er bij een witte Toyota van nog geen twee jaar oud kleurverschil ontstaat tussen de nieuw gespoten achterbumper en de carrosserie. Sommige zaken liggen wellicht buiten de invloedsfeer van de garage en zo kan dit hier ook het geval zijn. Verwachtingsmanagement is dan de enige remedie voor een begrip bij kritische klanten.

Service
Rob janssen (Melick)
25-10-2017
10

Zeer goede service.Klantenkaart; auto gepoetst van binnen en buiten.Correcte kostenopgave vooraf.

Service
Anoniem
25-10-2017
8

Goede service en vriendelijk

Service
Anoniem
18-10-2017
10

prima service

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Al jaren zeer tevreden klant; goed, vriendelijk en niet te duur.

Service
Peter Scheffers (Nederweert )
04-10-2017
9

Rij meer als 25 jaar Toyota nooit stil gestaan Dit is m'n derde al 2Carrola's nu Yarris wil elektriche heeft Toyota (nog niet)

Service
w.moris (Nederweert)
04-10-2017
9

is een 10 waard maar hou 1 punt over voor als er iest veranderd.

Service
Anoniem
27-09-2017
9

Garage Geelen in Weert is in alle opzichten goed. Niet voor niets zijn we al vele jaren vaste klant. Dat zegt genoeg

Service
Jos Cramers (Haelen)
14-09-2017
8

Ben zeer tevreden over de service en de garage in zijn totaliteit.

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Wederom mijn auto voor een onderhoudsbeurt laten uitvoeren door Garagebedrijf Geelen Weert, alles is naar tevredenheid uitgevoerd tevens is het personeel zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Frans Goossens (Weert)
11-09-2017
10

Bij het garagebedrijf krijg je altijd service en een vriendelijke behandeling. Heb je nog vragen over je auto dan krijg je onmiddellijk een duidelijke uitleg.Over de service hoef je, je als klant geen zorgen te maken. Alles is tot in de puntjes geregeld.Geelen Weert is echt een aanrader en past precies in het concept van Toyota: Betrouwbaar !

Service
Hr. P.wijnen (Heerlen)
06-09-2017
9

Vriendelijk personeel aan balie en telefoon. Altijd prettig om in hun zaak te zijn!

Service
Edo van Zanten (Weert)
04-09-2017
10

Super bedrijf! Klein familie bedrijf waar je altijd terecht kan en ze je helpen met onderhoud.

Verkoop
Anoniem
31-08-2017
8

De afspraken werden nagekomen. Bij het op halen van de nieuwe auto was er alle tijd om uitleg te geven. Niet het gevoel dat het "afgeraffeld" werd??

Service
ley van de Kruijs (Stramproy)
23-08-2017
8

Service is prima,en vooral de Toyota is erg goed!

Service
Jack Kochanowski (Haelen)
16-08-2017
9

Zeer bekwame en vriendelijke mensen.

Service
Ritzen (Heel)
16-08-2017
10

Fijn personeel die nog echt hun best voor je doen Prima service

Service
Anoniem
16-08-2017
8

Betrouwbare dealer die geeft om zijn klanten en duidelijk vooraf aangeeft wat de kosten zijn.

Verkoop
Anoniem
09-08-2017
8

Onderscheidend voor Garage Geelen Weert BV zijn de persoonlijke en servicegerichte behandeling door de verkoper.

Verkoop
c weijzen (panningen)
02-08-2017
10

Een betrouwbare garage die zeer behulpzaam en service gericht is, alle problemen als die er al zijn worden naar tevredenheid opgelost. Alle vragen worden goed beantwoord en zover ik kan ervaren eerlijk beantwoord. Eigenlijk gewoon een supergarage

Verkoop
Dhr. H. Menten
02-08-2017
10

Vriendelijk personeel met veel kennis en echt een gevoel van eerlijke informatie

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Goed en snel geregeld

Verkoop
Wim Janssen (Weert)
24-07-2017
9

Vakkundige uitleg en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
24-07-2017
10

je word goed te woord gestaan , alles duidelijk uitgelegd en komen afspraken keurig na , een fijne garage !!

Service
van Ratingen (Weert)
14-07-2017
9

Correct, vriendelijk en behulpzame medewerkers

Service
Anoniem
13-07-2017
8

Bijzonder klantvriendelijk dealer in zowel service/onderhoud als verkoop. Professioneel bedrijf. Meedenkend met de wensen van de klant.

Service
Gerrit Heijting (Stramproy)
05-07-2017
10

altijd duidelijke communicatie en snelle service

Service
Jos Aben (Roermond)
05-07-2017
9

Goeden service,correct in tijd,afspraak is afspraak,goed afgeleverd,goeden ontvangst met koffie .tevreden naar huis .

Service
Anoniem
03-07-2017
9

Goede service, aardige medewerkers in tegenstelling tot de Volkswagendealer..........

Service
wim geuijen (tungelroy)
30-06-2017
9

Ik word altijd correct en vriendelijk behandeld .ik word altijd netjes thuis gebracht als hem brengen,en de auto word altijd netjes terug bezorgd .ben zeer tevreden over de auto en de garage Geelen.

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
8

Verbeteringen blijven altijd mogelijk! Het is jammer dat er geen airco is, het wachten word daar door niet prettiger.

Service
Dhr. S.Haagmans (OHE en Laak)
08-06-2017
8

Ik ben zeer tevreden over de garage.

Service
Nijs (Weert)
07-06-2017
10

Ze verlenen elke keer goede service.
Zijn erg klantvriendelijk en de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Service
Anoniem
02-06-2017
9

De uitstraling die dit bedrijf heeft is prettig.
Ze zijn deskundig en geven goede inlichtingen.
Bij de receptie krijgt men een persoonlijke benadering.

Verkoop
Henk Klingestijn (Weert)
31-05-2017
10

Aangezien wij al jaren bij deze dealer kop(m)en worden wij steeds met alle egards ontvangen en worden er steeds prettige gesprekken (zelfs prive) gevoerd. Ook worden de afspraken die gemaakt worden voor b.v. onderhoud steeds correct uitgevoerd.

Service
Dhr. L. Schroeten
31-05-2017
9

Een garage met een goede service zowel aan de auto en je zelf als klant.

Service
A.L.B. den Daas (Ittervoort)
18-05-2017
10

Klantvriendelijke en correcte behandeling. Staat bij kleine problemen direct klaar.

Service
Ton Verdonschot (Nederweert)
03-05-2017
9

Uitvoering conform afspraak en tijdig gereed. Tevens is de ruimte waarin men kan wachten prettig om in te verblijven en hondvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
03-05-2017
9

Goede betrouwbare garage met goede service

Verkoop
Anoniem
03-05-2017
9

goed zaken mee te doen en je voelt je welkom als je binnenkomt

Service
Anoniem
01-05-2017
8

Prima service. Afspraken worden nagekomen en wederom goed geholpen. Trouwe klanten worden binnen enkele onderhoudsbeurten beloont met een korting op de onderhoudsbeurt door middel van een stempelkaart.
Klein garagebedrijf. Daardoor vaste aanspreekpunten en korte lijnen. Besteden aandacht aan hun klanten.

Service
Leo Kursten (Nederweert)
26-04-2017
10

Bekwaam, Vertrouwd en Vriendelijkheid.

Service
Jan Bouten (Weert)
26-04-2017
8

Prima garage met vriendelijk en kundig personeel.

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Correcte, goede service. Professioneel personeel.Zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Theo Wijnen (Weert)
12-04-2017
9

Reeds vele jaren heb ik dealer Toyota Geelen in Weert voor aankoop van meerdere nieuwe auto's en voor onderhoud. Zowel de mensen van de receptie, monteurs als de verkopers zijn erg klantvriendelijk, staan altijd klaar als je vragen hebt, werken efficiënt en effectief.
Met veel dank.

Service
Rob Knaapen (Someren)
06-04-2017
10

Geweldige service met zeer vriendelijk personeel

Service
Anoniem
05-04-2017
10

Dit bedrijf geeft mij al vele jaren het gevoel dat ik als klant gewaardeerd word.

Verkoop
Anoniem
30-03-2017
10

duidelijke uitleg, niet opdringerig,en nemen tijd voor je.

Service
Léon Wijers (Baexem)
29-03-2017
9

Kwaliteit en een perfecte service, omgeven door professioneel, klantgericht en vriendelijk gedrag.

Verkoop
Christa Meulendijks (Weert)
23-03-2017
8

Zij handelen altijd correct. Ze houden zich aan afspraken. Dealer communiceert goed met de klant.
De verkoper was zeer enthousiast, ook over het nieuwe model CHR en dit heeft ons overgehaald! Deze auto te kopen!
Hij had gelijk, het is een super leuke en fijne auto!!

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Vriendelijk personeel,alles word correct gedaan

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Vriendelijke, deskundige medewerkers.

Service
Jan Reemers (Nederweert)
10-03-2017
8

we zijn tevreden

Service
pac van Geleuken (Weert)
10-03-2017
8

ben zeer tevreden over deze garage

Verkoop
Miriam Teunissen van Manen (Elst GLD)
01-03-2017
10

Medewerkers erg gastvrij en vriendelijk.
Meedenken in persoonlijke situatie.
Respect en goede levering! Fijne service.

Service
Anoniem
15-02-2017
10

Fijne garage vriendelijke mensen goede monteurs het spreekwoord klant is Koning maken zij waar, en de Service staat hoog in het vaandel .

Service
Mevr van Hunsel (Budel)
14-02-2017
10

Prima service en een fijne manier van omgang

Verkoop
M.Moris (Weert)
04-01-2017
10

De deskundigheid en vriendelijkheid.

Service
johan ubaghs (weert)
14-12-2016
9

goede service, vriendelijk, duidelijke omschrijving van de werkzaamheden die plaats hebben gevonden, duidelijke nota.

Verkoop
hr. cem Kuijpers (Roggel)
09-12-2016
9

Goede uitleg ,goede offerte

Service
E. Brandenburg (Weert)
04-08-2016
10

Geweldige service. Klantvriendelijk gericht en allemaal hulpvaardig. Prima.

Service
Anoniem
04-08-2016
10

Wij hebben al een jarenlange ervaring met deze dealer .
Zowel bij aankoop als bij servicewerkzaamheden worden wij altijd zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
Wij hebben veel vertrouwen in de medewerkers van dit bedrijf

Service
Anoniem
27-07-2016
8

Een aantal dagen voor de afspraak werd ik op de hoogte hiervan gebracht. Goede ontvangst, kundig personeel.

Service
Eric Moors (Posterholt)
27-07-2016
10

Zeer goede service, correcte prijsopgave vooraf en goed advies gegeven.

Service
Nico Karssen (Nederweert)
25-07-2016
9

Goede service volgens afspraak.
Prettige balie medewerkers.
Auto mooi gewassen en gezogen.
Had toevallig voor de beurt mijn ruitensproeier gevuld en niet gebruikt.
Hiervoor werd een bedrag in mindering gebracht, Hulde!!!
Zeer correct.

Service
c weijzen (panningen)
13-07-2016
9

een geef gewoon een negen omdat ik altijd denk dat misschien toch nog beter mogelijk is, weet echter niet wat ik beter zou willen maar wil wel de mogelijkheid open houden om nog hoger cijfer te geven

Verkoop
John Hanbeukers (Sittard)
29-06-2016
10

het geheel was compleet

Verkoop
Carola (Budel)
29-06-2016
10

Goede uitleg, nemen de tijd om alles met je te bespreken, goede waarde terug voor vorige auto.

Service
Anja (Weert)
22-06-2016
9

Het is een fijne garage. Goede uitleg van werkzaamheden en prijsopgave vooraf. Werkzaamheden altijd goed uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
Dhr.H.Rutjens (Weert)
15-06-2016
10

Bij aankomst een vriendelijke uitleg wat de kosten zijn van een zeer deskundige medewerker en dan word je ook nog een leen auto aangeboden,en wat de werkplaats alleen maar lof alles goed gedaan zo als afgesproken en de auto netjes van binnen gepoetst.Dus alleen maar lof.

Verkoop
A.P.M. Dekkers, Dré (Peel en Maas, Panningen)
15-06-2016
8

Omdat ik gewoonweg tevreden ben met de garage en de dealer ervan

Service
Anoniem
15-06-2016
8

Kom hier pas een paar jaar kan nog moeilijk een goed oordeel geven hierover

Service
Henk Klingestijn (Weert)
09-06-2016
10

Al meer dan 15 jaar komen we bij dit bedrijf. We kopen en onderhouden onze Toyota's steeds hier en vanwege de familiaire benadering zijn we erg tevreden en kunnen we iedereen aanraden dit bedrijf als dealer te kiezen

Service
Dhr. L. Schroeten (Stramproy)
08-06-2016
9

Klant vriendelijk en als er wat aan de wagen is wordt dit ook direct gemeldt.
Op deze garage werken mensen met ervaring.

Service
Marleen Janssen (Weert)
08-06-2016
10

Prima service. Alles op tijd en keurig geregeld. Service met een glimlach

Service
Ans enJan Konings (Nederweert)
08-06-2016
9

goed vriendeflijk en betrouwbaar

Service
CMT velter (Nederweert eind)
08-06-2016
10

ze zijn gewoon kei goed in alles

Service
L.A.Haex (Kelpen-oler)
25-05-2016
10

Goede service, de vriendelijk hied van het personeel.

Service
Anoniem
29-04-2016
10

Zeer vriendelijk en geïnteresseerd.

Service
Mia Smeets (Ell)
20-04-2016
9

Klantvriendelijk, deskundig,betrouwbaar

Verkoop
Toebosch ine (Maasbracht)
20-04-2016
10

Vriendelijk behulpzaam

Service
Pierre (Budel)
18-04-2016
8

Goede service, duidelijke afspraken en afspraak is afspraak

Service
John Caris (Nederweert)
14-04-2016
10

De receptie/werkplaats en verkoop medewerker(s) komen bij mij over of ze familie van me zijn. Als ik bij hun aanklop voel ik mij direct thuis als in een vertrouwde omgeving.

Service
Theo Wijnen (Weert)
06-04-2016
9

Deze dealer werkt aan duurzame klantrelaties. Dat wordt door ons erg geapprecieerd. Op die manier is autorijden in een Toyota erg prettig! Je kunt rekenen op de auto en de back-up van het bedrijf.

Verkoop
Anoniem
06-04-2016
9

hij was behulpzaam en gaf uitleg op onze vragen

Service
J. Migchels (Cranendonck)
30-03-2016
8

is een goede garage

Service
R Courtens (Weert)
16-03-2016
10

Zeer vriendelijk, deskundig en betaalbaar.

Service
Anoniem
11-02-2016
10

Betrouwbaar

Service
mevr. Seerden (weert)
11-02-2016
8

service, vriendelijk. leuke attentie

Service
Toon Vissers (Weert)
10-02-2016
8

Technisch goed onderhoud en vriendelijke service

Service
Henk Maris (Weert)
10-02-2016
8

Een 8 is een mooie score, nog te verbeteren door de klant te wijzen op een benzine additief dat ongevraagd wordt toegevoegd.

Service
Anoniem
03-02-2016
9

Vriendelijk personeel en een goede service

Service
AWLM Meulendijks (Weert)
03-02-2016
9

Voortdurend een bevestiging van de vertrouwensrelatie. Alert, service, voorstellen en oplossingen .

Service
Bèr Gielissen (Weert)
27-01-2016
9

Omdat wij daar altijd naar tevredenheid behandeld worden en we daar met alle vragen terecht kunnen

Service
Anoniem
27-01-2016
9

Ben tevreden over deze dealer

Verkoop
Christian van Driel (Maasbracht)
26-01-2016
10

Tot op heden prima tevreden

Verkoop
Dhr. H. Peters (Weert)
25-01-2016
9

Duidelijk in zijn verhaal, goede service tijdens het verdere verloop van het verkoopproces

Verkoop
Riet Koninkx (Wessem)
20-01-2016
9

Goede uitleg, zeer behulpzaam, wij zijn zeer tevreden!

Service
Wil Janssen (Neeritter)
20-01-2016
10

Ben zeer tevreden over de dealer en deskundigheid

Service
Lem (Weert)
20-01-2016
9

Tevreden

Verkoop
Anoniem
19-01-2016
9

De wijze waarop wij zijn geholpen en hij heeft meegedacht met ons.

Verkoop
Jaco Seerden (Valkenswaard)
18-01-2016
10

Vriendelijk, eerlijk, open en transparant.
Geen standaard verkooppraatjes en technieken. Kortom duidelijkheid over wat je koopt.

Verkoop
Anoniem
13-01-2016
8

goede en correcte behandeling

Service
Johan Ubaghs (Weert)
13-01-2016
10

betrouwbaar, goede service en prima onderhoud

Service
Anoniem
06-01-2016
9

zeer fijn in de omgang, betrouwbaar, en de monteurs zijn zeer fijne mensen, lijkt wel familie.

Service
Anoniem
06-01-2016
9

Altijd netjes en correct behandeld. Geen moeite is teveel voor mijn dealer.

Verkoop
Dhr. Willems (Weert)
06-01-2016
8

Ik heb als zeer kritisch en sceptische klant een redelijk vertrouwen in de integriteit van deze dealer. Dit is voor mij -op grond van ervaringen - reden genoeg om de dealer bovengemiddeld en dus als goed te scoren. Er waren slechts kleine puntjes van twijfel en ons ongenoegen bij de aflevering lag buiten de invloedssfeer van de dealer.

Service
anton koutstaal (helden)
04-01-2016
8

prettige ontvangst , goede service en betrouwbaar en hulpvaardig

Service
J.Kramers (Weert)
04-01-2016
10

Ze leveren goed werk, zonder verrassingen en een vriendelijke service

Service
Anoniem
24-12-2015
9

als je een tevreden klant bent is het fijner om met elkaar om te gaan en geeft aan beide kanten meer vertrouwen .

Verkoop
T.koolen (Ell)
23-12-2015
10

Eerlijk betrouwbare mensen

Service
Anoniem
16-12-2015
10

Men heeft mij altijd prima geholpen.
Vooraf duidelijke afspraken en achteraf geen gezeur.
De Toyota Auris hybride is overigens een prima auto !

Service
Dhr. J. van den Eijnden (Weert)
16-12-2015
9

Goede service, betrouwbaar en vriendelijke medewerkers. De weinige problemen worden altijd snel opgelost.

Service
Dhr PHG (Harry) kaelen (Stramproy)
16-12-2015
8

Zeer tevreden over mijn Toyota Dealer ben uiterst Corect en beleefd behandeld

Verkoop
Mart Moris (Weert)
15-12-2015
10

Omdat ik daar zeer tevreden over ben.

Verkoop
Anoniem
15-12-2015
8

Er wordt werk gemaakt van extra persoonlijke wensen.

Service
Anoniem
10-12-2015
9

service is goed

Verkoop
Anoniem
08-12-2015
10

Ik ben gewoon goed geholpen, door een vriendelijke verkoper, die met me mee dacht, me geem onnodige extra's probeerde aan te smeren... en het proces liep lekker soepel, en alle afspraken zijn nagekomen. Top!

Service
Dhr. J. Vaessen (Heel)
02-12-2015
10

Klant vriendelijk, behulpzaam en correcte uitvoering van opdracht en afhandeling hiervan

Service
Harrie Eijkelhardt (Haelen)
02-12-2015
10

Vriendelijkheid van directie en personeel. Deze dealer straalt alle vertrouwen uit naar de klant. Afspraken kloppen en je weet met zekerheid dat jouw auto perfect wordt afgeleverd. Of het nu gaat om een reparatie of een nieuwe aankoop.

Service
Mevr. Hamers-Tobben (Geleen)
19-11-2015
9

Klantvriendelijk personeel, denken mee in oplossingen, zorgen goed voor mijn voertuig, waardoor ik veilig op weg kan. Afspraak is afspraak en van tevoren wordt alles duidelijk uitgelegd.

Verkoop
Dhr J.H.Hanbeukers (Sittard)
04-11-2015
9

goede verzorging

Service
Anoniem
04-11-2015
9

Altijd servicegericht, vriendelijk en betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
03-11-2015
9

Prettige en vriendelijke kontacten,betrouwbaar, goede service

Service
Anoniem
02-11-2015
10

Goede service, kundig en vriendelijk personeel.

Verkoop
Ton de Waal (Weert)
29-10-2015
10

customer intimacy. Afspraak=afspraak.

Verkoop
j h janssen (6021jb budel)
28-10-2015
10

service is en de bediening ook

Verkoop
Jacques Ronckers (Baexem)
21-10-2015
10

Kan de dealer al lang ,en doe ook altijd zaken met de zelfde verkoper ,bevalt prima.
Dit is mijn 6 de Toyota die ik daar heb gekocht, met volle tevredenheid, ook als er problemen zijn worden altijd goed opgelost.

Verkoop
Anoniem
21-10-2015
10

Tot nu toe erg tevreden. Geen aan- of opmerkingen. Nog niet veel bij garage geweest.

Verkoop
Paul Beelen (Weert)
21-10-2015
9

Prima ontvangst, goede uitleg van nieuwe auto en inruilprijs oude auto.

Service
Mevr. E. Van Gemert (Weert)
14-10-2015
10

Goede service, klantvriendelijk en kennis van zaken

Service
Anoniem
07-10-2015
10

Netjes, klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
L.Koster (Weert)
07-10-2015
9

Goede betrouwbare garage; prettige omgang; afgesproken onderhoudskosten worden nagekomen.

Service
Anoniem
30-09-2015
9

Ik heb jarenlang gereden in een ander automerk, maar daar steeds problemen ondervonden met de dealer. Toen ben ik overgestapt naar mijn huidige Toyota-dealer en ik heb tot nu toe geen enkele reden tot klachten gehad,

Service
P. Scheffers (Nederweert)
30-09-2015
9

Ben tevreden behandelen me goed hebben er geen problemen mee als ik 1 praatje maak met de monteurs in de werkplaats

Service
A. van Bergen (Weert)
30-09-2015
9

Het kan niet beter.

Verkoop
cleutjens (ittervoort)
17-09-2015
10

Het kan niet meer zijn.

Service
Anoniem
16-09-2015
8

goede service, nota klopt met wat me eerder gemald is.

Verkoop
Anoniem
11-09-2015
10

Zeer klantvriendelijk, ze kennen hun klanten en weten wat hun wensen zijn. TOP!!

Service
Anoniem
11-09-2015
9

Snelle en goede service

Service
Frans Hoofijk (Stramproy)
20-08-2015
10

Hier is de klant nog echt koning! Perfecte service!

Service
Giel Schreurs (Weert)
17-08-2015
10

goed

Service
Anoniem
17-08-2015
9

ze zijn goed en betrouwbaar

Service
Christa Meulendijks (Weert)
13-08-2015
9

Vriendelijk, houden zich aan afspraken, leveren goed werk!

Service
Dhr. P. Wijnen (Heerlen)
04-08-2015
10

Deskundig, correct en vriendelijke medewerkers.

Service
Peter
03-08-2015
10

Klantvriendelijkheid, deskundigheid, gastvrijheid.

Verkoop
Anoniem
29-07-2015
9

deskundig en vriendelijk, fijne accomodatie

Service
Anoniem
22-07-2015
9

eerst een bakje koffie en een goede morgen of middag dan de vraag wat kan ik voor u doen.

Service
Dhr. J. Kivits (Grathem)
13-07-2015
8

Deze dealer heeft oog voor de klant. Behandelt klanten met respect. Is duidelijk over prijzen en overlegt altijd vooraf voordat extra werkzaamheden worden uitgevoerd. De "Prijs-kwaliteit" verhouding is goed. Adviezen zijn goed, open, volledig en niet dwingend. Klantgericht en klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
09-07-2015
9

alles wat ik vroeg werd netjes een antwoord op gegeven

Verkoop
A. van Herwijnen (Weert)
08-07-2015
9

deze dealer is erg klantvriendelijk en maakt van de aankoop van mijn nieuwe auto een feestje!

Verkoop
Anoniem
08-07-2015
8

Goede uitleg, vriendelijke service

Service
Paul Koolen (Ell)
08-07-2015
9

goede service
duidelijke en eerlijke informatie

Service
Anoniem
24-06-2015
10

steeds netjes en correct behandeld. Rustig met veel geduld.
Ook direct geholpen en meedenken aan een oplossing.

Service
Dhr L. Schroeten (Stramproy)
23-06-2015
9

Goeden ontvangst komen afspraken na vervangen niet zomaar onderdelen zonder overleg of ze proberen deze te repareren.

Service
ghpneijnens (weert)
18-06-2015
8

servive

Service
Dhr. J. Claessen (Heythuysen)
17-06-2015
10

Ze doen wat je van hen mag verwachten, namenkijk hun werk!

Service
Leo Kursten (Nederweert)
17-06-2015
10

Super klant vriendelijk, maar vooral luisteren goed naar de klant.

Service
H.Rutjens (weert)
17-06-2015
9

goed en vriendelijk personeel en goede monteurs

Service
Nanning
17-06-2015
9

Vriendelijk, accuraat, hulpvaardig en goede service

Verkoop
E.J.P.E. Bollen (Hunsel)
17-06-2015
8

Er blijft altijd wat te verbeteren!

Service
Anoniem
27-05-2015
9

Klantvriendelijk. Goede service, duidelijke uitleg bij vragen

Service
J. Koenen
13-05-2015
10

Hulpvaardig - vriendelijk - meedenkend.

Service
Dhr.H.Waeyen (Haelen)
04-05-2015
9

Heel goede service, perfecte klantvriendlijkheid

Service
renate geilen (weert)
29-04-2015
4

Zijn niet eerlijk geweest

Service
Léon Wijers (Maria Hoop)
29-04-2015
10

Klantgericht, vanzelfsprekende extra's en zeer goede kwaliteit van de geleverde werkzaamheden/dienst.
En de klantgerichtheid: kunnen veel bedrijven een puntje aan zuigen :-)

Service
Jan Bouten (Weert)
29-04-2015
8

de werkzaam heden zijn correct en vakkundig uitgevoerd

Service
Pierre (Budel)
29-04-2015
8

8 vanwege afstand, kosten leenauto, anders 10

Service
Jan Reemers (Nederweert)
09-04-2015
8

we zijn tevreden

Service
Anoniem
01-04-2015
8

duidelijke afspraken over onderhoud en prijs.

Service
Dhr. J.Tak (Weert)
01-04-2015
9

Vriendelijke correcte behandeling. Houden zich aan afspraken v.w.b. service, reparaties en vervangingen.

Service
Anoniem
31-03-2015
10

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de daaraan verbonden service.

Service
Anoniem
25-03-2015
8

Goede afspraken, heldere communicatie en welwillendheid om creatief oplossingen voor lastige problemen te vinden.

Service
Anoniem
25-03-2015
10

De garage is betrouwbaar en erg klant-vriendelijk. Je komt er nooit voor verrassingen te staan. Geen enkele vraag wordt niet beantwoord. Op dit bedrijf kun je vertrouwen en je krijgt waarde voor je geld. Ook het merk Toyota heeft voor ons de afgelopen 10 jaren niet teleurgesteld.

Verkoop
De heer J. Vaessen (Heel)
10-03-2015
10

De afgelopen jaren steeds zeer klantvriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en geadviseerd.
Ook het verkoop gesprek verliep zeer vriendelijk en gaf geen teken van opdringerigheid.

Service
Anoniem
25-02-2015
9

Zeer correcte behandeling

Verkoop
a.t.l.koutstaal (helden)
23-02-2015
10

ontvangsten meedenkend niet opdringerig geduld en goed advies

Service
Anoniem
18-02-2015
10

Goede service, deskundig en klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
04-02-2015
8

Klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
28-01-2015
10

Ik werd heel prettig ontvangen. Geen moeite was teveel.Alles werd bij aflevering heel duidelijk uitgelegd. Het ophalen van mijn nieuwe auto was gewoon een feestje.
Je krijgt bij deze garage een hele persoonlijke benadering en merkt dat men blij met je is als klant.

Verkoop
Dumoulin j.j.c.m. de heer (Weert)
30-12-2014
9

Hij verdient dit vanwege behandeling klant , zeer belangstellend en met veel klantvriendelijkheids gevoel.

Service
Peter Bergman (Weert)
24-12-2014
8

De servicegerichtheid en klantvriendelijke benadering van zowel het personeel van de receptie gecombineerd met professionele monteurs en verkopers.

Service
Anoniem
24-12-2014
10

Uiterst klantvriendelijk en servicegericht

Service
Anoniem
23-12-2014
9

wij zijn een tevreden klant

Service
Anoniem
09-12-2014
8

Ik ben dik tevreden, alles is prima

Service
Anoniem
08-12-2014
10

Correct, beleefd, netjes, vriendelijk enz

Verkoop
Anoniem
04-12-2014
9

vriendelijk en correcte communicatie
duidelijke en eerlijke voorlichting

Verkoop
Henk Wijen (Ospel)
02-12-2014
9

klantvriendelijk, niet opdringerig en kennis van zaken

Verkoop
Anoniem
02-12-2014
10

Zeer persoonlijke klantbenadering en ze geven een eerlijk en open advies. Top!

Verkoop
Peter Artz (Herkenbosch)
26-11-2014
10

Zeer goede service en uiterst klant gerichte instelling, vakkundig advies en betrouwbaar. Gemaakte afspraken en werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
E.Brandenburg (Weert)
29-10-2014
9

De mensen die er werken, zijn klantvriendelijk, hebben verstand van zaken en zijn service gericht.

Verkoop
Mevr. Tubée (Neeritter)
21-10-2014
10

klantvriendelijk en zeer informatief en nemen alle tijd voor je.

Service
mevr. S.Gielis (Weert)
21-10-2014
9

prima service

Verkoop
Anoniem
21-10-2014
8

klantvriendelijk

Service
Anoniem
21-10-2014
10

Omdat ik altijd netjes behandeld ben wel ooit anders meegemaakt

Service
Rob van Grinsven (Weert)
08-10-2014
9

Een afspraak maken gaat altijd even, vlot.wij krijgen altijd nog een mail ter herinnering.
De jongens van de werkplaats maken vrijwel altijd een praatje met ons .
,als er nieuwe ontwikkelingen zijn wordt dit ons verteld.

Service
Anoniem
03-10-2014
8

ze doen hun best mij te helpen, zonder meteen geld voor kleinigheden te vragen

Service
Anoniem
01-10-2014
8

vlug geholpen daar

Service
Anoniem
01-10-2014
8

afwerking en klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
01-10-2014
10

Zeer klantvriendelijk

Service
mevr M van den Beucken (Nederweert )
30-09-2014
10

Kopen al jaren bij garage geelen ook familieleden komen er, zijn ook zeer tevreden eerlijk advies en betrouwbaar

Service
Hans Smallenbroek (Baexem)
30-09-2014
9

goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
24-09-2014
8

Aardig personeel

Service
Jos Kuipers. (Budel.)
19-09-2014
9

Tijd voor de klant.
Prima van de receptie dat er een herinnering van de afspraak gestuurd is.
Zeer goed rekening gehouden met de afhhaal tijd die afgesproken was.
Bedankt voor wederom een correcte afhandeling.

Service
Anoniem
19-09-2014
9

Goede garage

Service
Iris Haas (Stramproy)
19-09-2014
9

heel snelle, vriendelijke en correcte servies

Service
Anoniem
19-09-2014
8

Al jaren kom ik er en altijd met tevredenheid weggegaan. Super service.

Service
Anoniem
11-09-2014
10

Uitstekende service, klantvriendelijkheid, ze houden zich aan de afspraken, uitstekende haal- en brengservice

Service
E. Bollen (Hunsel)
10-09-2014
9

Goede dealer!!

Service
Anoniem
01-09-2014
8

Er wordt vakkundig gewerkt, de medewerkers zijn kundig. De gemaakte afspraken worden nageleefd en dit alles geeft vertrouwen.

Service
Anoniem
01-09-2014
8

ze zijn gewoon goed

Service
taxatie en advies buro kuppens. (weert. )
27-08-2014
9

Prima garage, correct, vriendelijk en goede voorlichting.

Service
Nanning Schotanus (Weert)
26-08-2014
8

Vriendelijke behandeling, goede sevice en correct uitgevoerde en vooraf bekend zijn werkzaamheden uitgevoerd

Service
W.H. Cox (Maasbracht)
21-08-2014
8

Autobedrijf Geelen te Weert, is in mijn ogen een fijne garage met goede monteurs die het vakverstaan.

Service
J. Curfs (Stramproy)
20-08-2014
10

Goede service en vakbekwaamheid

Service
mevr. verhoeven (maarheeze)
19-08-2014
8

Correct en meedenkend,klantvriendelijk

Service
Peter Bergman (Weert)
14-08-2014
9

Klantvriendelijkheid, goede service, professionele monteurs.

Service
Anoniem
14-08-2014
10

Omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Anoniem
13-08-2014
10

Goed en snel geholpen

Service
Anoniem
13-08-2014
8

Ik ben tevreden, maar omdat het slechts een servicebeurt is geweest zonder extra's vind ik dat ik geen hoger cijfer kan geven

Service
Anoniem
13-08-2014
8

Duidelijkheid wat betreft eventuele kosten en komt afspraken na.

Service
Ben Abspoel (Weert)
12-08-2014
8

Vriendelijke hulpvaardige dealer.

Service
Dhr Boot (Nederweert)
12-08-2014
8

klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
29-07-2014
9

vriendelijk en leveren goed werk

Service
Anoniem
23-07-2014
10

alles naar wens verlopen

Service
Anoniem
18-07-2014
8

service en kwaliteit

Service
Anoniem
17-07-2014
10

Al jaren prima ervaring. Eigenlijk maar een probleem: Toyota levert mij niet een alternatief als de ideale trekauto voor mijn caravan, na deze Avensis. Ik wil niet weg bij deze garage en koop dus maar geen nieuwe auto.

Service
HCF.Klingestijn (Weert)
17-07-2014
10

Mijn al jarenlang zeer positieve ervaringen met dit familiebedrijf

Service
Anoniem
17-07-2014
8

zijn klantvriendelijk en luisteren goed naar wat de klant zegt

Service
Anoniem
16-07-2014
7

Ik heb nog niet zo veel ervaring met de Toyota garage, omdat ik er pas voor de eerste keer ben geweest. Ik ben goed behandeld en een goede uitleg wat er met de auto aan de hand was. De offerte en de rekening klopte precies.

Service
Daamen.j (Roermond)
10-07-2014
8

correct

Service
Peter te B. (Maarheeze)
09-07-2014
9

ik vind dat ze zeer klantvriendelijk werken , en dat ze weten waar ze het over hebben.

Service
Anoniem
08-07-2014
9

Zeer tevreden en correcte service. Je weet altijd waar je aan toe bent.

Service
Anoniem
08-07-2014
9

Bij deze dealer is de klant koning.

Service
R. Rijksen-Eyck (Ittervoort)
26-06-2014
8

Ze zijn altijd vriendelijk en heel behulpzaam.

Service
Anoniem
26-06-2014
9

Wij worden er goed behandeld en de service beurten worden geregeld gedaan

Service
Therese van den Boogaard (Maarheeze)
26-06-2014
10

Het totale plaatje van deze garage klopt.

Service
Anoniem
26-06-2014
8

een 10 is perfect, maar een 8 vind ik een prima cijfer

Service
Anoniem
26-06-2014
4

Het volledige verhaal is doorgemailed naar importeur Louwman.

Service
Anoniem
12-06-2014
8

goede en snelle service. Vriendelijk personeel.

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.